Als Koopman International bij je past dan heb je een baan voor het leven!

Werken bij Koopman International betekent dat je onderdeel bent van een Amsterdams bedrijf met ruim 80 jaar historie, waar we met ruim 400 collega´s samenwerken om de bekende retailers in Europa te bevoorraden.


Wij zijn een platte organisatie met een informele en open cultuur. Koopman International heeft altijd plek voor mensen die het beste uit zichzelf willen halen en gemotiveerd en kwaliteitsbewust zijn. Ben je leergierig, hou je van ondernemerschap en zet je graag je schouders eronder? Dan pas je heel goed bij ons!

Groei mee met Koopman

Om altijd voorop te blijven lopen investeren wij graag in onze medewerkers. Persoonlijke groei vinden we heel belangrijk. Dat betekent dat je je bij ons kunt blijven ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen die relevant zijn voor je werk. Kortom: een baan bij Koopman International betekent werken in een dynamische omgeving mét doorgroeimogelijkheden!


Je start bij Koopman International begint met een uitgebreid inwerktraject. We laten je ons bedrijf zien en je maakt kennis met de activiteiten op elke afdeling. Natuurlijk ontmoet je al je nieuwe collega’s en nemen wij je mee in wie wij zijn en waar wij voor staan. Al doende leert je het beste! Wij geloven in training on-the-job van een ervaren collega.


We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s. Bekijk hier of wij een vacature hebben die bij jou past.

Geïnteresseerd?

Interesse in werken bij Koopman? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken.

Hoofdkantoor
+31 20 494 7777 sollicitanten@koopmanint.com