Edwin, QA Medewerker, vertelt!

“Je kunt je bij Koopman volop ontwikkelen”


Wat doet een QA Medewerker?

Als QA Medewerker werk ik op ons in-house laboratorium. Quality Control bestaat uit een team van vijftien collega’s. Onze belangrijkste taak is het testen en controleren van onze producten op kwaliteit en veiligheid. Ik werk al 12,5 jaar bij Koopman en ik voel me hier erg thuis.


Vertel daar eens meer over?

Ons team is verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van het productassortiment. In ons eigen laboratorium ondergaan onze artikelen uitgebreide kwaliteitstests met behulp van de meest geavanceerde testapparatuur. Koopman staat voor betrouwbare productkwaliteit en onze producten voldoen dan ook volledig aan alle Europese milieu- en veiligheidseisen.


Wat maakt je baan zo interessant?

Ik ben heel nauwkeurig en die eigenschap komt hier goed van pas. Het controleren van producten moet natuurlijk secuur gebeuren. We testen heel streng op veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan kinderspeelgoed: hoe valbestendig of vuurvast is een speelgoedauto? Binnen een frisbee testen doet het trouwens ook goed!


Hoe is de sfeer in het bedrijf?

Je kunt je binnen Koopman volop ontwikkelen. Als je dat wil krijg je de kans om door te groeien. De sfeer bij Koopman International is heel nuchter en informeel. Iedereen kent elkaar en is bereid elkaar te helpen. Dat teamgevoel is hier echt aanwezig: op vrijdagmiddag sluiten we de week vaak gezamenlijk af.


– Edwin, QA Medewerker

Geïnteresseerd?

Interesse in werken bij Koopman? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken.

Hoofdkantoor
+31 20 494 7777 sollicitanten@koopmanint.com