Wie zijn wij?

Koopman International is opgericht in 1937. Wat ooit begon op de markt, is inmiddels uitgegroeid tot een groeiende internationale organisatie. Het hart van Koopman International ligt in Amsterdam.


Bij Koopman International werken trotse en betrokken medewerkers, met veel toewijding en een groot hart voor de zaak. Dat laten we zien in onze uitstekende dienstverlening, onze gedegen en betrouwbare service én mooie producten. Koopman groeit hard en daarom zijn we constant op zoek naar collega’s die aan onze groei en ambities willen meewerken.


De complete supply chain hebben we in eigen huis: van distributie tot inkoop, van IT tot finance en van administratie tot logistiek. In onze organisatie zie je dus een hoop variatie in functies terug. En dat maakt het zo mooi om hier te werken.

Wat doen we?

Wij zijn één van de grootste importeurs van Europa en wij leveren consumentenproducten aan bedrijven binnen de detailhandel zoals supermarkten, bouwmarkten, tuincentra, warenhuizen en internationale bedrijven.


Koopman International biedt een enorm uitgebreid assortiment met meer dan 30.000 verschillende non-foodproducten. Je kunt denken aan huishoudelijke artikelen, gereedschap, speelgoed, tuin-, zomer- en kerstartikelen en nog véél meer.

Hoe doen we dat?

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam-Noord. Vanuit hier werken we dagelijks aan het hele proces rondom de inkoop en verkoop van onze producten. Bovendien bevindt zich naast ons kantoor onze showroom van zo’n 17.500m2. Hier komen inkopers hun collecties bekijken en inkopen. We hebben inmiddels kantoren en showrooms in meer dan 24 landen in Europa en in het Midden-Oosten, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika.


Al onze producten voldoen volledig aan alle EU milieu- en veiligheidseisen. We hebben een gecertificeerde productveiligheidsafdeling met een eigen laboratorium. Hier worden alle producten volgens de laatste wet- en regelgeving getest en gecontroleerd. Ons in-house designteam ontwerpt nieuwe producten, verpakkingen en decors volgens de laatste technieken.


Via ons distributiecentrum zorgen we dagelijks voor verzending van al onze producten aan zowel grote verkooporganisaties als kleine retailers. Ons distributiecentrum is volledig geautomatiseerd en gevestigd in Emmeloord. Omdat wij alles in eigen voorraad houden, kunnen we onze klanten altijd snel leveren. Natuurlijk in elke gewenste hoeveelheid en verpakking.

Geïnteresseerd?

Interesse in werken bij Koopman? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken.

Hoofdkantoor
+31 20 494 7777 sollicitanten@koopmanint.com